top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
logo studio Mil

SOON

We Are Coming

Wie zijn we?

Wie zijn we?

Bij Studio Mil draait alles om jouw merk naar een hoger level te tillen! En nee, daar bedoelen we niet mee dat we jouw merk fysiek gaan tillen - dat zou nogal een workout zijn voor ons kleine team. Maar we hebben wel grote ideeën om jouw merk te versterken op verschillende communicatieniveaus! Van social media tot websites en alles daartussenin, wij hebben alle skills in huis om jouw merk te laten shinen.

Op onze website klinken we misschien wat sjiek en professioneel, maar achter de schermen zijn we eigenlijk gewoon een stelletje online idioten die graag spelen met allerlei toffe tools en technologieën. Als kinderen in een snoepwinkel, maar dan met pixels en content in plaats van snoepjes en frisdrank.

 

Maar geloof ons, we denken wel écht na voordat we iets doen. (meestal dan)

Get on the List

Hey jij daar! Wil jij altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes van Studio Mil? Ben jij geïnteresseerd in onze verhalen en roddels? Je bent niet de enige! Wij houden ook van een beetje juicy gossip, en we willen dit graag met jou delen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang tweemaandelijks verhalen en roddels over ons team en onze projecten. Bovendien krijg je als eerste een melding wanneer we van start gaan met studio Mil. Geweldig toch?

 

Het enige wat je hoeft te doen is je e-mailadres hieronder achter te laten, en wij zorgen voor de rest. Geen zorgen, we beloven dat we je niet zullen spammen met de dagelijkse ups en downs van ons kantoorleven (tenzij je dat wilt, dan kunnen we dat regelen).

 

Dus waar wacht je nog op? Schrijf je nu in en let the gossip begin!

Bedankt voor de inschrijving!

bottom of page