top of page

Wie zijn wij?

Bij Studio Mil draait alles om jouw merk naar een hoger level te tillen! En nee, daar bedoelen we niet mee dat we jouw merk fysiek gaan tillen - dat zou nogal een workout zijn voor ons kleine team. Maar we hebben wel grote ideeën om jouw merk te versterken op verschillende communicatieniveaus! Van social media tot websites en alles daartussenin, wij hebben alle skills in huis om jouw merk te laten shinen.

Op onze website klinken we misschien wat sjiek en professioneel, maar achter de schermen zijn we eigenlijk gewoon een stelletje online idioten die graag spelen met allerlei toffe tools en technologieën. Als kinderen in een snoepwinkel, maar dan met pixels en content in plaats van snoepjes en frisdrank.

 

Maar geloof ons, we denken wel écht na voordat we iets doen. (meestal dan)

We hebben een hekel aan valse en voor de hand liggende advertenties. We houden van spannende teksten en doordachte ontwerpen. Zoals bijna iedereen in de wereld. toch worden we elke dag vol met rommel overspoeld. Laten we hier samen een einde aan maken.

Onze Code of Honor

Picture of the founder Milan Vangheluwe

Milan Vangheluwe

Founder of Studio Mil

Achter zijn studie Digital Business Management raakte Milan helemaal in de ban van de online wereld. Hij bruiste van de creativiteit en het enthousiasme en wilde hiermee niet alleen zichzelf, maar ook anderen helpen. Dus wat deed hij? Hij richtte Studio Mil op! Hier kan hij zijn passie helemaal kwijt en anderen helpen bij het realiseren van hun online dromen. Cool toch?

Odette & Omer

Office cats

Met duizenden volgers op Instagram, Facebook en Twitter, hebben Odette en Omer de kunst van het online netwerken onder de knie gekregen. Ze weten hoe ze hun publiek moeten boeien met foto's van hun nieuwste krabpaal, grappige video's van zichzelf in kartonnen dozen, en de nieuwste kattensnoepjes.

Picture of the 2 office cats

Zin om de idioten achter Studio Mil te ontmoeten?

Contact
bottom of page